Over ons

Waardevolle spullen van mensen tijdens speciale gelegenheden netjes en gestructureerd in bewaring nemen en met een glimlach aan de juiste personen uitdelen. Iets wat Van Dongen Events met garderobes op evenementen duizenden keren op een avond deed voor de Corona-tijd en nu met kerstpakketten bezorgen duizenden keren aan huis gaat doen.

Dagelijks zaten we op de weg door heel Nederland, Belgiƫ en daarbuiten. Door net een stapje extra te zetten hielpen we duizenden gasten snel en met een glimlach. Iets wat bij jassen ophangen hoort maar zeker ook bij kerstpakketten bezorgen.

Onze mensen verlangen er weer naar om uw medewerkers blij te maken. In deze tijd kan dat niet op grotere evenementen, maar uiteraard wel op kleinere schaal aan huis.

Van Dongen Events

Van Dongen Events is in 2006 opgericht door Ramon van Dongen en verhuurt en verzorgt honderden garderobes per jaar op evenementen. Bij grote evenementenlocaties zoals de Jaarbeurs en Brabanthallen zijn we vaste leverancier. De afgelopen jaren zijn er meerdere miljoenen jassen opgehangen en weer keurig netjes teruggegeven.

Iets simpels toch extra goed doen, daar staan we om bekend.